Agenda

Datum : 20 / mei / 2017
Tijd : 10:00-17:00

Adres : Naarderstraat 77, 1251 BG  Laren, Stichting Papageno Huis  
Tel : 06-237 98 327
Contactpersoon: Annette Veerman - ave.kcmanagement@gmail.com

Masterclass Zang

Stichting Papageno Huis  

MASTERCLASS door Sigrid van der Linden
voor ervaren amateurzangers en -zangeressen  

Ben jij als ervaren amateurzanger(es) op zoek naar verdieping en verfijning van je zangmogelijkheden, heb je behoefte aan (bij)scholing van je zang­technieken, wil je je eigen grenzen verkennen en de sterren van de hemel zingen? Dan is deze  masterclass voor ervaren amateur zangers en zangeressen echt iets voor jou!

 

Masterclass
Iedere deelnemer krijgt zowel ’s-ochtends als ’s-middags zangcoaching, maar is ook bij de andere masterclasses aanwezig. Dit is niet alleen leuk en interessant maar vooral ook heel leerzaam.

Wil je liever niet zelf zingen maar  alleen komen luisteren?  Ook dan ben je van harte welkom !!

Repertoire
De deelnemers maken gebruik  van eigen repertoire (b.v. opera, oratorium, lied, musical)

Kosten
De kosten van deze professionele zangcoaching “op maat”  zijn  € 125,– per deelnemer.
Toehoorders betalen € 12,50,– per persoon.

Informatie en inschrijving
Inschrijving kan tot 15 mei 2017 met vermelding van naam, adresgegevens, telefoonnummer en stemsoort, bij Annette Veerman.

Vele  zangers en zangeressen zijn je al voorgegaan.  Zij waren stuk voor stuk zeer enthousiast en blij met de professionele adviezen en ondersteuning van Sigrid van Linden, voor en over hun stemgebruik c.q. stemmogelijkheden, over de juiste muziek adviezen voor de eigen stem (een persoonlijk advies “op maat” dus) en het diep ingaan op tekst en muzikale inhoud van liederen en aria’s.  Met de opgedane ervaringen kan je bouwen aan een kwalitatief hoger niveau en in de toekomst met nog meer  plezier je  zangtalent gebruiken.

Een paar korte citaten van deelnemers:

“Wat een ongelooflijk leerzame en inspirerende dag”!!  “De sfeer was zowel ontspannen als geconcentreerd en daardoor top”. “Heerlijk gezongen en enorm veel geleerd, heel erg bedankt”! “Frans is een geweldige pianist en Sigrid… wat een vakvrouw”!

Tijdens deze masterclass krijg je belangrijke tips, waardoor je met meer vertrouwen alle solo-optredens, huisconcerten, audities, maar ook uitvoeringen met je koor tegemoet kunt zien. Er wordt gebruik gemaakt van repertoire naar eigen keuze (opera, oratorium, lied, musical etc.)

Sigrid van der Linden, jarenlang zangeres en dirigent, maar  vooral bekend als  muziekproducent van radio- en tv programma’s, ziet het als een uitdaging om met enthousiaste en ambitieuze zangers en zangeressen individueel te werken aan interpretatie, voordracht, presentatie, muzikaliteit, uitspraak, houding en alles wat verder bij auditietraining belangrijk is.

Frans van Tuijl is een gepassioneerd pianist en o.a. bekend van vele TV-programma’s en muziekproducties, zoals Una Voce Particolare, de Mattheus Masterclass en de Messiah Masterclass.  Hij staat borg voor en is gespecialiseerd in een professionele pianobegeleiding.