Agenda

Datum : 27 / okt / 2018
Tijd : 20:00 uur

Tel : 06 536 957 48
Contactpersoon: Frans van Tuijl - concertfransvantuijl@gmail.com

Kunst en Muziek

Azalealaan 4, 5582 ED Waalre

Kunst en Muziek avond in samenwerking met kunsthistorica Erna Charbon. Deze avond staat in het teken van de romantiek en impressionisme. Aan de piano Frans van Tuijl.

Erna Charbon-van Heck is al heel wat jaren bezig met kunst. Zij studeerde in de jaren tachtig kunstgeschiedenis in Utrecht.
Als kunsthistorica/docent kunstgeschiedenis is zij gespecialiseerd in het ontwikkelen en geven van cursussen, lezingen, museumexcursies en rondleidingen. Tijdens haar studie in Utrecht specialiseerde zij zich in de Symboliek van de 17de eeuw, maar in de loop der jaren heeft zij zich tevens verdiept in diverse andere kunsthistorische periodes en onderwerpen. Sinds 2003 werkt zij in het van Abbemuseum als rondleidster/ cicerone.

Ik ben van mening dat kunst helpt om de wereld een beetje mooier en verrassender te maken en mijn liefde voor de kunst breng ik graag -vakkundig en enthousiast- over op anderen!

Erna volgt de ontwikkelingen op kunstgebied op de voet en u mag dan ook steeds lezingen verwachten die inspelen op actuele onderwerpen en tentoonstellingen.

Inschrijven


Préludes // Opus 11 no. 1, Aleksander Nicolajevitch Skriabin - Album
  1. Préludes // Opus 11 no. 1, Aleksander Nicolajevitch Skriabin - Album
  2. Intermezzo // Opus 118 no. 2 Johannes Brahms - Album